Over Ons

Toko Hoi Yun; Al meer dan 20 jaar het adres voor al uw tropische levensmiddelen – Toko Hoi Yun Rotterdam is sinds haar oprichting meer dan 20 jaar geleden niet vertrokken uit de Rotterdamse volksbuurt Het Oude Noorden.

Voorheen was Toko Hoi Yun Rotterdam op de Zaagmolenstraat gevestigd. Met de verhuizing naar de nieuwe en grotere locatie zo’n 10 jaar geleden heeft zij de mogelijkheid gekregen om het aanbod van producten flink uit te breiden.

Toko Hoi Yun is uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam -Noord en is ook wel beter bekend als “de Chinees naast de Albert Heijn”. Bent u op zoek naar tropische levensmiddelen en houdt u van koken? Bij Toko Hoi Yun bent u op het juiste adres, u bent altijd van harte welkom op de Benthuizerstraat 52!

Gegevens;

Toko Hoi Yun
Benthuizerstraat 52
3036 CJ Rotterdam

(Onze toko is in de buurt van Schiebroek, Hillgersberg, Zoetermeer, Kralingen, Crooswijk, Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank, Delfshaven, Charlois, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Centrum, Blijdorp, Hoogvliet, Overschie, Prins Alexander, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Dordrecht, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Vlaardingen, Schiedam)

Laat een reactie achter