Kanti Saus (Nasi en Bami)

Kanti saus is dé oplossing voor mensen die snel en lekker nasi of bami willen klaar maken. Met Kanti saus verrast u vrienden en familie met een heerlijk gerecht, ook al bent u geen geweldige kok. De sauzen van Kanti zijn helemaal kant en klaar, dus met Kanti saus kan iedereen goed koken!

Kanti Nasi saus

Bereidingswijze:

  1. Kook de rijst, bij voorkeur basmati rijst (en laat het goed uitlekken) en helemaal afkoelen.
  2. Snij kipfilet in stukjes en wok het gaar in een beetje olie.
  3. Voeg de rijst toe en voeg al roerend saus toe naar eigen smaak.
  4. Voeg als laatste de groente toe en wok alles door elkaar. (Doe hierna alles in een schaal en niet in de pan i.v.m. opdrogen)

Serveertips: gebakken ei, gebakken uitjes, gesneden peterselie en tomaat / komkommer.

Ingrediënten Kanti Nasi saus: Zoete op soja gebaseerde kooksaus, soja saus, uien, knoflook, gember, zout, suiker, trassi, zwarte peper, piment, natriumbenzoaat.

U kunt Kanti Nasi saus bij Toko Hoi Yun Rotterdam kopen in flesjes van 330 ml.

Kanti Bami saus

Bereidingswijze:

  1. Kook pasta / noedels en laat het goed uitlekken (geen olie toevoegen).
  2. Snij kipfilet in stukjes en wok het gaar in een beetje olie.
  3. Voeg pasta / noedels toe en voeg al roerend saus toe naar eigen smaak.
  4. Voeg als laatste de groente toe en wok alles door elkaar. (Doe hierna alles in een schaal en niet in de pan i.v.m. opdrogen)

Serveertips: Gebakken uitjes, gesneden peterselie en tomaat / komkommer.

Ingrediënten Kanti Bami saus: Zoete op soja gebaseerde kooksaus, water, sjalotjes, oestersaus, suiker, knoflook, zout, knoflook poeder, gember, witte- en zwarte peper, laurierblad, natriumbenzoaat.

U kunt Kanti Bami saus bij Toko Hoi Yun Rotterdam kopen in flesjes van 330 ml. Hiernaast verkopen wij ook de kant en klare saoto soep van Kanti.

Like ons op Facebook!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geplaatst op augustus 14, 2016, in Alle categorieën, Sauzen, Ketjap & Marinades en getagd als , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: